#hősleszek

#hősleszek

Mi ez?

2016. augusztus 17. - Hősleszek

Most az egyszer jóba visznek a hazai média, kreatív és zeneipar jeles képviselői, hogy megmutassák, mennyire felemelő dolog közösen megtenni az első lépést egy rászorulóval azért, hogy aztán ő maga is tovább léphessen. Jó tett helyébe, pedig minden hős jót várhat, ugyanis sok értékes nyereményt kaphat, ha Instagramon bizonyítja lovagias tettét: balatoni vitorlás hajó, ruhák és menő cipők várnak az igazi jótevőkre.

heroine.jpg

Egy napra vesd bele magad a körülötted levő világba: öltsd magadra a képzeletbeli ruhádat és indulj útra, hogy megfigyeld kinek, mire van szüksége. Egy ágyra, ösztöndíjra vagy biztos állásra, amivel eltarthatja a gyerekeit. Ha megvagy, akkor ess neki otthon az internetnek és keress ingyenes OKJ-s képzéseket, készíts profilt egy olyan oldalon, ahol gyűjtenek a rászorulóknak, vagy keress állást, esetleg ingyen elvihető bútorokat. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, ha egy pici dolog a kezedben van: az információ, ami másokéból hiányzik. Ez esetben a net a köpenyed.

Ha megvagy, akkor kezdj el foglalkozni a kiválasztott emberrel, vagy családdal és vidd véghez a tervedet, amit illusztrálj egy képpel és tölts fel az Instagram profilodra, #hősleszek hashtaggel november 24-ig. A játék első fordulójában az igazi #hősök között kisorsolunk egy délutáni vitorlázást a Balatonon 5 baráttal a YachtExpressz jóvoltából.

hero_hatter.jpg

A játékban résztvevő #hősök természetesen minden hónapban értékes nyereményekre is számíthatnak, amitől a hálószoba királynői (Triumph), a város legmenőbb alakjai (CAKO) és az aszfalt császárai és császárnői (TOM’S) lehetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://hosleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr6610423204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása