#hősleszek

#hősleszek

Hogyan lehetsz #hős?

2016. augusztus 17. - Hősleszek

Hihetetlenül egyszerű igazi hőst faragnod magadból : nem kell más hozzá, mint egy kis figyelem és internetkapcsolat. Hétköznapi dolgok. Aztán már csak arra lesz szükséged, hogy egy kis kitartással és szorgalommal turbózd fel a kezedben lévő erőt és olyat adj másoknak, amiről gondolni se merted volna, hogy még téged is boldoggá tesz. Jó cselekedetedért nyeremények is várnak, de erről majd később, a cikkben... 

hero1.png

FIGYELEM + INTERNETKAPCSOLAT 

Nézz körül a környezetedben, vagy a Facebook-on. Biztos van olyan ember, vagy család, aki komoly bajba került: leégett a házuk, generációkig visszamenőleg nem tudtak iskolába járni, hogy szakmát tanuljanak, vagy nincs pénzük bútorra és egyéb dolgokra. Aztán nézz körül a saját házad táján is : miben vagy te jó? Profin tudsz ingyen bútorokat vadászni a Facebook csoportokban, vagy minden barátod téged kér meg, hogy munkát keríts nekik. Ha ezzel megvagy, ideje latba vetned a szuper képességedet és belebújni az internet világába, ahol számtalan oldal, pályázat és csoport vár tele jobbnál jobb lehetőségekkel. 

KITARTÁS + SZORGALOM

Először is le kell szögeznünk, nem biztos hogy a kiválasztott ember vagy család teljes mértékben beszéli a te nyelvedet. Kicsit türelmesebbnek kell lenned, amikor felveszed velük a kapcsolatot, figyelembe véve, hogy lehet sokan találkoztak már olyannak, aki inkább átejtette őket a palánkon, vagy szimplán ismeretlen számukra az a dolog, amiről beszélsz ezért nem biztos, hogy tudatában vannak annak, mennyire elő tudja lendíteni az életüket. De neked kitartónak kell lenned és szorgalmasnak, hogy valóban leülj velük és valóban eljuttasd hozzájuk azt az információt, amit szeretnél. Lépésről lépésre kell haladnod. 

JÓ TETT HELYÉBE....

...jót várj, mint a mesékben. Ha valamit sikerült segítened, el ne felejtsd dokumentálni -persze a jó ízlés keretein belül - és #hősleszek hashtaggel ellátva felölteni az Instagram profil oldaladra november 24-ig, ugyanis így kerülhetsz majd be a játékba, ahol az első kör nyereménye nem más, mint a jól megérdemelt pihenés egy yacht fedélzetén, a Balatonon 5 barátod társaságában,  teljes ellátással. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hosleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr6410423198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása